Hier vindt u enkele partners die wij hebben geholpen bij de (interactieve) media strategie.

Campagne site voor het bevorderen van het lezen van kranten door basisschool scholieren > Kiknet - Krant in Klas

Informatie portaal over website artikelen > Website artikelen - Diverse schrijftips voor het maken van artikelen voor een website.

Automatisch banner uitwissel portaal voor webmasters > Banner ruil - Ook voor inspiratie voor banners.

De bekende reclame van KPN voor mobiel abonnement > Goeiemoogle

Nieuwsportaal van het jaarlijkse tv evenement voor domino > Domino e-day - tevens tips voor een start voor je domino hobbie.

Meer weten over sportweddenschappen? Kijk op het informatie portaal www.onlinewedden.info/ - Alle Nederlandse bookmakers voor het plaatsen van een online weddenschap kritisch bekeken. Online wedden start hier met een handige handleiding voor weddenschappen.

https://www.seomarktplaats.nl/      

https://www.bestebloggers.nl/      

Adds voor de het portaal met de leukste gratis spelletjes die zonder download te spelen zijn > https://www.spelletjes-nl.nl - Alle gratis spelletjes fungeren als platform voor advertenties. Na een x - tijd wordt er bij ieder spelletje een advertentie getoond.

Informatie over gratis te downloaden scripts > ww.nulledscripts.nl

Roderick Veelo en TPO-hoofdredacteur Bert Brussen met een wekelijkse podcast > https://tpo.nl/podcast/

TIMS ICT Beheer ; online werkplekken in de cloud.

Advies voor de juiste webhosting > 123-web-host.nl - Reviews van vele Nederlandse webhosting partijen.

Online magazine voor financiele vraagstukken > https://www.finlog.nl/ - Over o.a. wonen, verzekeren, sparen en beleggen.

Een folder laten verspreiden? Online offerte aanvraag via www.exclusiefverspreiden.nl/ > Folder & flyer verspreiding op maat - Het portaal voor folder en flyer verspreiding op maat!

Het studenten startpunt van Nederland > Studie Punt - Over studeren en alles wat rondom studeren te maken heeft!

Ondernemers die meer willen met hun onderneming volgen het blog van Smart Services - https://www.smartservices.nl/ - Alle services die uw processen beter kunnen laten verlopen zijn hier verzameld!

Start ook een webshop en verkoop online. De start is gemakkelijk gemaakt met de tips van het Begin je webshop portaal - https://www.beginjewebshop.nl/ - Van techniek en producten tot financieen en regels

Veilig het internet op? Lees de tips van het Mijn digitale wereld portaal - https://www.mijndigitalewereld.nl/ - Van veilig online shoppen tot gamen, hier wordt het behandeld.

Een bankrekening openen doe je niet iedere dag. Daarom is er het Bank select portaal - https://www.bankselect.nl/ - Hier vind je tips waar op te letten bij het kiezen van de juiste bank.

Een website starten? Weet waar je aan begint. Besteed het liever uit aan een expert. Het Website Forum helpt je op weg met duidelijk advies voor websites laten bouwen - Van (gratis) website software tot tools om je website beter te laten scoren in google.

Je website promoten kan op vele verschillende manieren. Ga je voor zoekmachine marketing of kies je liever voor betaalde advertenties. Wat je ook wil, je maakt de juiste keuze met het seo & sea advies van Promootjesite.nl.

Sparen voor later of voor een bepaald doel, zoals een auto? Wat je doel ook is, met TEBNV maak je de juiste keuze voor een spaarbank. Lees het blog - https://www.tebnv.nl/ - of gebruik de vergelijker voor spaarbanken en open dan pas een rekening.

Beleggen in veilige beleggingsproducten? Een optimaal rendement op uw kapitaal? Het is allemaal mogelijk met de juiste informatie. Lees daarom eerst de tips en gebruik het stappenplan van het Strategisch Beleggen portaal (https://www.strategisch-beleggen.nl). Rendement kan niemand beloven, maar het maken van de juiste keuzes wordt zo een stuk gemakkelijker!

Actualiteiten volgen? Tips lezen van tal van veel voorkomende problemen. Wat het ook is, u vindt tal van interessante artikelen op Aktueel Online. Blijf zo altijd op de hoogte!

Meer lezen over tal van zaken? Bezoek het platform van artikelwebsite.nl. Indien u een handige tips heeft of iets kwijt wil aan de wereld kunt u hier uw artikel laten publiceren.

Veilig op het internet surfen? Dan is een bezoek aan het Beveiliging Nederland portaal een goed idee. Hier leest u alles over valkuilen en veiligheid.

Ondernemers tips lezen? Het portaal van Finance Ventures is de plek voor het volgen van de laatste nieuwtjes op gebied van ondernemen en financieën.

Interactieve media

Een interactief medium is uit op een reactie van andere personen. Meningen over producten, die

Massamedia

Massamedia is bedoeld voor iedereen of in ieder geval een zeer grote groep mensen. Deze groep

Social media

Social media hebben inmiddels een vaste plek verworven in de moderne samenleving. Veel mensen