Computer, laptop en tablet

Gamen op de computer is nog steeds ontzettend populair. Een computer die over meer werkgeheugen beschikt zodat spellen ook opgeslagen kunnen worden, is voor een gamer ideaal. De echte gamefanaten zullen natuurlijk nog beter uit de voeten kunnen met een computer die over speciale hard ware en een videokaart beschikt die de games nog beter kan afspelen. Een computer voldoet aan hoge eisen waar het de graphics betreft. De houding die men aan kan nemen achter een computer wordt als comfortabel ervaren.

Onmisbaar en draagbaar

Laptops zijn de laatste jaren ook behoorlijk aan ontwikkeling onderhevig. Omdat een laptop ook nog een lichtgewicht is, is het met een laptop mogelijk om overal te gamen. Natuurlijk bestaan er games die beter draaien op een laptop dan op een computer. Qua comfort zal de laptop de computer evenaren. Kwa techniek echter staan ze in de schaduw, omdat het accu verbruik altijd de mogelijkheden kwa prestaties zal beinvloeden.

Ga voor de nieuwste trend, de tablets

Als eerste is gamen op een tablet natuurlijk mogelijk, maar de gamer bedient de tablet met het touch screen. Naast het touch screen, kan de tablet ook gekanteld worden voor het spelen van een spel. Spellen voor tablets zijn verkrijgbaar in de app stores. Bijna alle games die verkrijgbaar zijn in de app stores zijn geschikt voor meerdere tablets. Helaas zijn enkele games alleen geschikt voor de tablets van een groter formaat.  Games voor een tablet en vergelijkbare smartphones zijn vaak grafisch niet zo heel spannend. Vaak zul je zogenaamde flash games zien. Deze games hebben geen grote processorkracht nodig. Toch kunnen ze evengoed zeer leuk en verslavend zijn. Je kent ze vast wel! Het aanbod is dan ook gigantisch. Het is trouwens niet alleen de app store waar je zulke games kunt vinden. Zoek maar eens op flash games of spelletjes en je zult tienduizenden spelletjes tegen komen. Via populaire websites als spelletjes-nl.nl kun je bv avonturen, race of behendigheids games spelen. Maar ook zeer populair zijn de poker en casino games zoals bv te vinden op gokkasten jackpot. Hier heb je de mogelijkheid gratis op te spelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om na een storting met echte credits te spelen voor echte geldprijzen.

Aanvullende accessoires

Accessoires voor het spelen van games is er in verschillende soorten en maten. Het gebruik van een headset voor de audio, een muis gebruiken voor bij het gamen op de laptop, maar ook uitbreidingspakketten voor games zijn mogelijk. Geavanceerde muizen en key boards voor de echte gamers zijn ook verkrijgbaar op gespecialiseerde websites en in winkels.

Audiovisuele media

Televisie was tot nog toe het belangrijkste audiovisuele medium. Vanaf ongeveer 1950 kwam de t

Online gaming

Naast het feit dat de media een belangrijke rol is gaan spelen in de huidige samenleving, is h

Social media

Social media hebben inmiddels een vaste plek verworven in de moderne samenleving. Veel mensen