Films en muziek

Films en muziek worden gebruikt voor de ontspanning. Een film kijken 's avonds voor de ontspanning of even muziek luisteren als er niemand thuis is. Een moment niets doen en je nergens mee bezig houden brengt rust. Op een rustige plek in huis, of misschien wel onderweg naar muziek luisteren om je te amuseren totdat je op de plek van bestemming bent.

Ontwikkelingen op filmgebied

Kwa film keuze mogelijkheden zijn er een aantal ontwikkelingen gaande. Zo worden de 3D films steeds bekender. Deze vorm van film waarin het witte doek echt tot leven komt is zeer populair en niet alleen in de bioscopen, maar ook thuis is het mogelijk om 3D versies van films te zien. Naast de 3D versies van films, worden er ook vaker goedlopende boeken verfilmd zoals Harry Potter en Komt een vrouw bij de dokter.

Nieuwe muziek

Op het gebied van muziek zijn er een aantal nieuwe klanken te horen. De ontwikkeling van de dance en house muziek en alle bijbehorende varianten zijn te horen op bekende festivals, maar ook zeker in uitgaansgelegenheden. Begonnen in Nederland met Djs als Tiësto en Armin van Buuren, bereikt deze muziekvorm nu ook andere landen en werelddelen.

Expressie

Muziek en films zijn naast amusement ook een vorm van expressie. Met een film kan bijvoorbeeld worden getracht zo dicht mogelijk bij diverse personages uit een boek te blijven. Zo wordt het voor kijkers makkelijker om zich in diverse personages te verplaatsen. Ook zelf muziek maken is een vorm van expressie. De verschillende genres in de muziek zorgen ervoor dat ook muziek in staat is bepaalde emoties op te roepen bij luisteraars.

DVD Shop DVDigital.nl

Online gaming

Naast het feit dat de media een belangrijke rol is gaan spelen in de huidige samenleving, is h

Interactieve media

Een interactief medium is uit op een reactie van andere personen. Meningen over producten, die

Massamedia

Massamedia is bedoeld voor iedereen of in ieder geval een zeer grote groep mensen. Deze groep