Televisie & 3D TV

De televisie is sinds de '50 niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. Een kleurentelevisie verving in de latere jaren het zwart-wittoestel. Deze televisies waren eerder nog allemaal analoog, maar na de wisseling van het millennium kwam ook de digitale televisie tot ontwikkeling.  Televisies zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zelfs in diverse horecagelegenheden zijn televisies vertegenwoordigd. De kosten van een grote flatscreen tv is enorm gedaalt, waardoor deze voor iedereen bereikbaar zijn geworden. Hou de televisie aanbiedingen maar eens in de gaten.

Digitale televisie

Sinds enkele jaren is de digitale televisie aan een opmars bezig. Door digitale televisie is televisie kijken niet meer 'gewoon', maar biedt het de kijker meer dan analoge televisie. Een hogere beeldresolutie en een betere kwaliteit van het scherm. Daarnaast is de compressie van het geluid beter afgestemd. Naast deze technische innovaties, heeft de gebruiker ook de beschikking over meer zenders en is het aanschaffen van verschillende zenderpakketten mogelijk.

3D TV

De film 'Avatar' was de eerste film die uitgezonden werd in de bioscopen in 3D. Dit soort beeld kan men bekijken door een speciale bril te dragen. De beelden op de televisie of in het geval van 'Avatar' in de bioscoop, komen dan echt tot leven en krijgen zo een zeer 'echt' effect. Het brengt de kijker nog een stap dichter bij de beleving van beelden. Of dit soort televisie de nieuwe standaard wordt, is nog maar de vraag. Dit aangezien er nog geen eenduidige regels zijn over distributie en productie.

Populariteit

De vraag waarom mensen nog steeds zo veel televisie kijken kan makkelijk beantwoord worden. De diversiteit aan programma's die te zien is, is groot en ook nog eens goedkoop. Voor veel mensen vormt televisie kijken de grootste ontspanningsbron voor bijna ieder moment van de dag. Daarnaast is de kwaliteit en de kwantiteit van de programma's volgens velen ook sterk verbeterd.

Social media

Social media hebben inmiddels een vaste plek verworven in de moderne samenleving. Veel mensen

Computer, laptop en tablet

Gamen op de computer is nog steeds ontzettend populair. Een computer die over meer werkgeheuge

Massamedia

Massamedia is bedoeld voor iedereen of in ieder geval een zeer grote groep mensen. Deze groep